ForsideOm funktionelt rideudstyr

Om Funktionelt Rideudstyr

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 9 til 18, samt lørdag kl 9 – 14. Tlf.: 81 75 16 61
Funktionelt rideudstyr har specialiseret sig i rideudstyr der duer til en fair pris, samt i kvalitetsfoder til dyr.

Vi har slowfeederhønet med forskellige størrelser og faconer. Super behageligt skotøj, – især meget behagelige sikkerhedsstøvler og sikkerheds jodhurs. Gode ridehandsker fra Roeckl. Casco ridehjelme der er lette og meget fleksible i størrelsen.
Vi har forskellige typer foder. der er de mere specialicerede og luksusbetonede, samt billige produkter til alle dyr, som alligevel indholder alle vigtige ingredienser og er i en god kvalitet.
Vi håber at kunne give dig en oplevelse af, at her er der kun brugbare produkter, ingen skrammel.

Hvem står bag udvalget? Vi er hestefolk der arbejder med heste i hverdagen på HW Hestecenter på Østfyn. Vi har i særdeles heste med særlige problemstillinger til gentilridning, omskoling eller til rehabilitering..

Ideen til shoppen opstod da en del kunder fortalte, at de havde svært ved at finde funktionelle produkter til heste, uden at skulle købe sig igennem en række mindre heldige sager først. Vi lægger vægt på god pasform, “værktøj” der er lette, flexible og passer godt til kommunikativ træning – samt selvfølgelig en god pris. Efterspørgslen føre til, at flere og flere varer kommer hjem. Funktionelt rideudstyr opstod på HW Hestecenter mellem Nyborg og Kerteminde.

Vi har fundet produkter der har en fair pris. Indimellem finder vi nye produkter vi tror på, og så bestiller vi hjem til yderligere afprøvning. De nye produkter findes i butikken før de kommer på nettet. Så kig gerne forbi.
PS. Vi har i et hjørne af butikken brugt udstyr fra GRV´s medlemmer.